Bedre sent enn aldri?

Sorry for at ikke dag 8 har kommet ut enda, men nå kommer den altså. 

 

08 - Et bilde som får deg til å le


hahahaha, ja dette er altså meg i 5.klasse... huffa meg! Men jeg begynner i hvertfall å le når jeg ser det. Haha


Etterpå skal jeg på trening, blir bare lett for meg fordi jeg er i litt dårlig form igjen. Gått på penicillin (elns) en uke, også går det en dag hvor jeg glemmer å ta to av fire og da får jeg vondt i halsen med en gang... I tillegg så mister jeg helt matlysten av detta, så jeg spiser mye mindre enn jeg gjorde før jeg begynte med det. Men jeg håper at det går over snart! At jeg blir ferdig med det. Null vondt i hals, og ikkenoe tett nese høres veldig deilig ut!!

Men, over til noe helt annet. Elisabeth overnattet hos meg fra lørdag til i går, og vi hadde skikkelig chille dag i går. Lå ute i sola og ble brune hele dagen. Deilig!<3 Caroline var jo også hos meg på lørdag kveld og vi hadde vannkrig først før vi gikk inn og så på Eurovision song contest! Bare en ting å si. 7 poeng er ikke mye å skryte av i forhold til våre naboer... Men grattis Sverige. Fin sang, og vi kommer sterkere neste år! haha

Men nå må jeg nesten gå... Har mattetentamen i morgen, så jeg har øvet til den hele dagen, men det må til :) 

Hadii. 
   -Oda Marie 


prekast

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

photos123

photos123

15, Hamar

Jeg er ei glad jente (hvertfall borte), haha! Jeg liker dyr generelt og elsker å ta bilder. Jeg kommer fra Hamar og er glad i naturen! :-)

Kategorier

Arkiv

hits